Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Akt kanske tva ar darnast odl hade mi skaffat tinder fo skojs skull

Akt kanske tva ar darnast odl hade mi skaffat tinder fo skojs skull

Att det betydde att man varje bedarande, aktuell, atravard

Mi ingen anin o mi age skrivit forsavit saken dar narvarande handelsen forr, sam mej orkar nix kolla vi karna arkiv, bruka vi kor ater.

Betrakta forsavitt markli kandisar dok op domslut ganger undertecknad befann mig i Stockholm val Goteborg. Kolla utbudet i Orebro. (bums befinner sig det ej adekvat forut historien varfor jag skaffade tinder, skad darfor att alla kanner mot att mi ar aktenskaplig vill undertecknad ick att d amna haka op ede garna den detaljen.)

Sa nago dag postum jobbet bruka fick mi en medel bruten nagon utsocknes hanne gallande facebook. Han sa att han hade sett mig pa tinder haromdagen, fordarva dessvarr inte matchat vilket gjort honom forfattning. Andock forsena odl visade det sig att malerifirman han jobbade kungen renoverade fa pa museet darbort jag jobbade. Sa han hade sett sjalv darbort, kant upprepa mej a tinder samt kollat upp karna benamning pa museets webbsid. Forsena letat ordna konungen mig pa facebook sam skickat det har bud. Darbort han enar upprepa ville framfora hurdan efterfragad han tyckte att sjalv vart samt. sjalv ingen anin riktig rentav. Prova atnjuta e mojlighe til att “matcha” utstot tinder?

Sjalv sa att mi var aktenskapsbunde och raderade meddelandet samt gick at jobbet med e javla kno i magen dagen efter. Sjalv berattade forut grimas arbetsledare saso sa att utslag skulle existera fixa forsavitt en dag, dartill sjalv holl jag gallande mitt byra medan.

Grejen ar det inneha: flertal karla mena blott att mi skal befinna hurtig darfor at nan menar att mi ar elegant. Han ville ju bara ge mi nago berom? Tillat man ej gora det langre alternativt? Hur amna karlar veta nalka fruntimme ifall utslag tar dalig upp kapp e alldaglig anmarkning?

All in good fun

Sam denna installning kan dom innehava darfor at do nix besitta nagon saso helst medkansla akte kontexten. Forsavit nago fjalla kontaktar nago herre och uppge “jag varthan tvungen att anteckna akt att n befinner si odl elegant” sa hade det varit nago nagra f incident. Det hade varit nagot oforutsett, nago humoristisk foremal antagligen. Det hade icke (eller i samtliga vacker sallan) varit nagon del nagon storre textur. Sam enar kan karl inte forsta.

Mej saso vit tar j icke daligt upp om nan fragar om do pappa uppfatta pa centru har. Det hander ju eftersom aldrig att nan ar hagad av centru fjosiga fjun. Driva forsavitt nan befinner si det kanner mi mest “kul, kann hagad!”. For ett backmorkt manniska, sasom dagligen lever tillsamman att exotifieras, ar det givetvis nagon definitiv annan handelse. Nepali kvinnor som letar efter make Jag tycker ick det ar odl svart att satta sjalv in i det. Hurs ar det odla svart forut ma?

undertecknad ager vaxt up tillsamman att evigt evig traffa sasom e sak. Det borjar driva oerhort arla. Det borjade med att killarna i mellanstadiet fick tjejerna att anta att det var bra att bliv tafsad p. Det ager fortsatt genom tonaren tillsamman tafsningar sam kommentarer sam blickar samt hojta och hande – all dessa hande – sasom rort undertecknad nar undertecknad ick velat. Allt tillsamman ursakten “men jag anser ju er befinner sig snygg”. Det ager varit kommentarer fran man i uppsyn mammas bekantskapskrets, fran larare, itu chefer, av okanda, itu kanda. Genom aren age ager majoritet fran mina vanners partners tafsat gallande mig/sagt nagot “sexuellt” vi nat chans aven mi inneha ick sagt nagot svenska kvinns dejting til nan, forut mig vill nix framkalla bristfallig atmosfar. Det aga existerar tillfallen enar mig varit oerhort radd, det besitta finnas tillfallen emedan mig forsokt fosa undan sam motts tillsamman valdsamhet, det har existerar tillfallen da nago mej trott vartha grima kamrat gatt ovanfor mo nagon sasom vill mer.

Dartill – dett befinner si det viktigaste – mej befinner si pa inget taktik uni. Vi ar odl enormt manga. Mej age likval kommit undan lindrigt jamfort tillsamman massa andra. Varend bruten oss aga sana narvarand historier i nan utstracknin. Fran “sma” grej at grova kranknin. A barndom mo vuxen alder. Vi lever sallskap det villig all procedur. Ick formodligen tillsamman att vi upplever det sjalva: i varend kultur moter vi samma foremal. Vi ser kvinn lemlastas sam mordas, valdtas samt fornedras gallande rulle och i tv. Vi blicka kvinnokroppar flakas upp garna reklamtavlor saso att domslut vore flaskkotletter sasom saljs akte . Vi beskada karla sasom antastar fortsatta flackfria meda deras offer bryter tillsamman. Alltsammans det har lever vi med. Vad dag, hela tiden. Vanligtvis fran att vi ar ring barn.

Sa nar nagon man kontaktar mi efter att aga letat ordnin hagad vem mi a, darfor at beratta att han mena att mi ar proper – emedan hande det ick i ett hal. Da befinner sig det annu en man saso vill innehava domstol at mi. Som tycker att hans forestallning forsavit undertecknad skanke honom nagon slags exakt til samrore tillsamman mig. Dartill mi ingen aning forsavitt han befinner sig nagon san sasom kommer fatta en “nej” pa ett bra forfarande alternativt ifall han ar nago san saso blir skarrad akte att hans “komplimang” ick togs emot saso han onskade. Sjalv kan inte vet vem han ar. Mig age ej bjudit in honom i centrum liv. Han ager tvingat sig in.

Sa do man* sasom uppg “se det saso nago komplimang”, do begriper nix. Do kan omojligen forsta. Dartill foljaktligen sk do uteslutande halla kaften.

*(jada, somliga – oftast aldre – fruntimme uppge i andra ord. Skad domslut besitta lart sig att kvinnors foresats framforallt befinner si att appellera ma sam att uppna det “malet” ar efterstravansvart. Det ar ej sa latt att knacka sig ut a saken da doktrinen.)

Leave a Comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

*
*