Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Baksida av underben ar Tinder Gold och hur funkar det?

Baksida av underben ar Tinder Gold och hur funkar det?

Tinder inneha himla fort blivit en avsevart folklig dejtingtjanst. Kanske just forut att det ar sa lattillgangligt och spartanskt att borja. Pro att igangsattning ett Tinder-konto kravs ett Facebook-konto, sedan valjer du nagra bilder och du ar igang.

Tillvagagangssattet ar spartanskt och kanske en aning ytligt. Du “swipear” (drar) de som dyker upp at hoger eller vanster. Hoger gallande dem du gillar och vanster gallande dem som du vill skutt kvar. Ar det nagon som drar “dig” till hoger som du aven har dragit at hoger sa “matchar ni” och man inneha chans att initiera chatta med varandra.

Da all brukare anvander sig av Facebook kan man nar man swipear andra se om man har gemensamma intressen (endast gemensamma intressen visas) och gemensamma bekanta (Facebook-vanner). Undantagen bilder kan man dessutom plita en kortare presentation om sig allena.

Pricka personer som bor uppemot dig

Den kanske viktigaste aspekten i Tinder ar att den anvander sig fran din position. Utover bilderna, presentationen och eventuella gemensamma vanner sa ser du dessutom hur fjarran bort personen befinner sig fran dig. Du kan kora hur stort omrade du vill forska i, fran 1km upp till omkring 15km. Du valjer samt om du vill kika kvinnor eller hanar aven ett aldersspann.

Tinder Plus kontra manadsavgift

Ifall du betalar en manadsavgift (du koper i appen) far du en aning fler funktioner an den vanliga gratisanvandaren; daribland har du moljligheten att “Superlikea” upp till 5 personer varje dag. Nar du superlikear far personen du superlikear en notifikation om att just du har likeat denna – ett metod att fa en aning mer uppmarksamhet – eller ett desperat fason, lite inte fri pa hur mottagaren uppfattar det! ?? Andra funktioner ar “Boost” som du kan anvanda en stig per vecka. Nar du aktiverar din Boost sa hamnar du framfor i kon for de som swipear i 30 minuter. En tillfalle att figurera lite extra. Med Tinder Plus kan du ocksa swipea kungen stallen som du egentligen ej ar gallande, det kan vara bra ifall du till exempel ska ut och fard och vill sondera terrangen innan du vall. Du valjer da med en sokfunktion och karta var nagonstans du vill fejka vara. En annan funktion som du ej har utan Plus ar att du kan angra den senaste swipen (Rewind); kanske swipeade du lite for flinkt eller gjorde inkorrekt? Ingen fardas, hoppa aterkomst och gor precis! Du slipper ocksa eventuella annonser i appen!

Andra funktioner som du far med Tinder Plus ar att du kan kamouflera avstandet och overskyla din alder – vi vet dock inte sant varfor man skulle onska producera det – det kan absolut handla en aning skumt och kanske drar sig nagon oronen at sig. Du kan samt valja vilka som kan se dig – du kan kora att din profil enkom visas pro brukare som du personligen har gillat. Det innebara dock att du far swipea betydligt https://kissbrides.com/sv/blogg/japanska-dejting-webbplatser-och-appar/ mer och kommer troligtvis utmynna farre matchningar.

Tinder Gold ar nasta niva gallande Tinder. Allihopa lander har ej denna funktion annu. Allihopa funktioner som Tinder Plus inneha men en till funktion som ar ganska sjusardeles som kallas “See Who Likes You”. Du kan kika all som har gillat dig innan du swipear! Visst ar det typ lajbans – men nog inte en nodvandighet? En annan sak som ingar i Tinder Gold ar “Top Picks”. Tinder valjer med avlastning sin algoritm ut 10 stycken “top picks” varje dag. Profiler som de tror du skulle tankas onska matchas med.

Ytlig dejting eller lajbans tidsfordriv?

Visst kan Tinder jobba himla ytlig, men det ar mycket jamstalld ytligt ute gallande krogen. Nar du gott har matchat med nagon inneha ni potential att chatta och bilda uppleva varandra battre. Det ar blott text och gif-animationer (via Giphy) som ar mojligt att skicka – inga bilder. Baksida av underben man vill fa ut fran sina matchningar ar hogst individuellt; nog vill du enbart ha nagon att chatta med? Kanske behover du blott en sma ego-boost och vill spara gallande matchningar, kanske soker du den sanna karleken?

Instagram-koppling till Tinder – amna jag gora det?

Generellt tycker jag ej det, men det beror gallande hur din Instagramprofil ser ut. Tycker du att dina Instagram-foton ger en bra bild fran vem du ar och visar dina intressen och inneha fina bilder? Kor kungen! Men tank gallande att inte ha bilder som avslojar exakt vem du ar eller vad du bor!

Spotify-koppling till Tinder?

En enhetlig musiksmak kan absolut besta en isbrytare! Presentera dina favoritlatar och jamfor med andra. Vi tycker inte det ar nagot negativt med att associera forbund Spotify med Tinder (savida du ej har hejdlost udda favoritlatar som kan forefalla avskrackande).

Hur sager jag upp Tinder?

Att fardigstalla Tinder Plus eller Tinder Gold ar ganska enkelt, men forfarandet ar skiljer sig at en aning mellan Android och Apple. Sa har gor du:

Avsluta Tinder pa iPhone/iPad

  1. Ga till Installningar
  2. Valj iTunes och Appstore
  3. Klicka kungen Apple ID
  4. Klicka kungen visa Apple ID
  5. Klicka kungen Prenumerationer
  6. Klicka pa Tinder kungen listan som visas
  7. Klicka gallande “avsluta prenumeration”

Fardigstalla Tinder pa Android

  1. Ga till installningar
  2. Klicka pa “Tinder prenumeration”
  3. Klicka pa “Avsluta”

Leave a Comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

*
*